Szigetszentmiklósi autómosó és autókozmetika szolgáltatásai

Szigetszentmiklósi autómosónkban és autókozmetikánkban számos szolgáltatásunk közül tudja kiválasztani azt, amelyre az Ön autójának szüksége van. Legyen az külső, kézi autómosás, polírozás, gumiápolás, stb. vagy komplett belső kozmetikai szolgáltatás. Higgye el, egy komplett szolgáltatással autómosónk és autókozmetikánk szakemberei csodát fognak tenni kedvenc autójával, ragyogóvá varázsolják gépjárművét!

Kényeztesse gépkocsiját autókozmetikánkban az alábbi lehetőségekkel:

 

autókozmetika, autómosó szigetszentmiklósKülső kozmetika

 • külső mosás
 • polirozás
 • felni tisztítás
 • gumi ápolás
 • ablakok tiszítása
 • külső műanyag ápolása


autómosó szigetszentmiklósBelső kozmetika

 • külső-belső mosás
 • belső kárpit tisztítás
 • bőr és műanyag elemek vegyszeres tisztítása, ápolása
 • ablakok tisztítása

 

autómosó, autókozmetika szigetszentmiklósMotorkozmetika

 • motor tisztítás
 • motortér tisztítás
 • motorháztető tisztítás

és ezek konzerválóval való bevonása.


Komplett kozmetika

Külső - belső komplett kozmetika a tökéletesen tiszta és karbantartott autóért!

autómosó, autókozmetika szigetszentmiklósKülső mosás

A mosás során környezetbarát sampont alkalmazunk, mely nem károsítja sem autóját, sem a kertjét. A kézi erővel történő mosás garancia arra, hogy megóvjuk a fényezést a karcolásoktól, melyeket az automata mosók okoznának, valamint, hogy ellenőrizzük autója tisztaságát.


autómosó szigetszentmiklósBelső takarítás és porszívózás

Az összes szemetet eltávolítjuk autójából és teljes mértékben kiporszívózzuk. A teljes porszívózás azt jelenti, hogy nem csak az üléseket, a szőnyegeket és a csomagtartót porszívózzuk ki, hanem az ülések alatti réseket, a hamutartókat, valamit a kalaptartót is. 


Ajtókeretek tisztítása

Az ajtókereteket tisztítószerrel vonjuk be, majd nagynyomású vízsugárral eltávolítjuk a felhalmozódott szennyeződést, ezután tisztára töröljük. Rendszerint az ajtókeretek a legelhanyagoltabb részei egy autónak, mert senki sem gondol azok tisztítántartására egészen addig, amíg véletlenül össze nem koszolja a ruháját. 


Bogármaradványok eltávolítása

szigetszentmiklós autókozmetika, autómosóA maradványok eltávolítása a fényezésről nem olyan egyszerű dolog, különösen, ha azok már több napja rászáradtak az autójára. A bogarak nem csak visszataszítóak, de károsíthatják a fényezést is. Amennyiben nem szakszerűen távolítják el azokat, beleívódnak a fényezésbe! A szigetszentmiklósi autómosó-autókozmetikában a bogármaradványokat egy speciális oldószer segítségével képesek vagyunk hatékonyan és egyben biztonságosan eltávolítani. 

 

Üléskárpit és szőnyegek samponos mosása

Az ülések és a szőnyegek teljes porszívózáson esnek át, majd ezt követi a foltok és az addig összegyűlt kosz samponnal, kézi erővel történő eltávolítása.


Szigetszentmiklós autókozmetikaAbroncs- és felnitisztítás

A gumik külső felületét, valamint a felniket zsíroldó szerrel tisztítjuk meg, valamit eltávolítjuk a korrozív fékport és egyéb lerakódott szennyeződéseket.

 

 
 

Külső műanyag felületek ápolása

A jármű külső részén található műanyag alkatészeket szilikonmentes ápoló anyaggal vonjuk be. A külső műanyag felületek ápolására legalább akkora gondot kell fordítani, mint a belső részekére!

Lámpapolírozás - Fényszóró polírozás

A karcok, kis sérülések javíthatók a lámpaburákon. A lámpabúrák nem csak szebbek lesznek, de a fény sem törik meg a felületen, így jobban láthatóak lesznek, illetve jobban terítik a fényt.

Egy-két éves műanyag fényszórót apró karcok és beégett homokszemcsék teszik mattá. Ezek a sérülések a fényszóró fénykibocsátó képességét nagy mértékben rontják.

Hozza el a autóját, ha Önnek is matt lámpái vannak, a szigetszentmiklósi autómosó- és autókozmetikánkba, és mi újjá varázsoljuk gépjárműve lámpáját lámpapolírozással, fényszórópolírozással.


autómosó SzigetszentmiklósBelső műanyag felületek tisztítása

Az összes műanyag felületet - mint a műszerfal, a mutatók, a konzol, az ajtók és a térképzsebek - egy speciális műanyagtisztító szerrel kezeljük, valamint eltávolítjuk a szennyeződéseket az illesztési hézagokból , a résekből, valamint a szellőzőrostélyokról.


Belső műanyag felületek ápolása

Az összes belső műanyag felületet szilikonmentes ápolószerrel kezeljük. Ez az eljárás kulcsfontosságú az autó beltere állapotának megőrzése érdekében, mert megvédi azt a napsugárzás káros hatásaitól és segít megelőzni az anyag kifáradását. Az emberek századokon át különböző krémeket és olajokat használtak, hogy megvédjék bőrüket a naptól és az öregedéstől. Ezt a gyakorlatot követjük az Ön autója "bőrén" is.


autókozmetika szigetszentmiklósBőrtisztítás és -ápolás

Autókozmetikánkban a koszt és a foltokat speciális tisztítószer segítségével távolítjuk el, amit ápolószeres kezelés követ, mely visszaállítja a bőr eredeti lágyságát. Köztudott, hogy a sérült fényezés, a karcos műszerfal és a kopott kárpitok nagyban hozzájárulnak autója értékcsökkenéséhez, de közel sem olyan mértékben, mint az elhanyagolt és esztétikailag leginkább kifogásolható repedezett, kifakult bőrülések... egyszerűen azért, mert Önnek oda kell ülnie! Ha idejében gondol az ülések rendszeres ápolására, később nem lesz szükség azok teljes újrakárpitozására.


Motortisztítás és -kozmetika

A motorblokkra és a motorháztető belső felületére zsíroldó szert viszünk fel, amit utána magas nyomású vízzel lemosunk. Ezt követően ápolószerrel kezeljük és alaposan megszárítjuk. Ez a munkafolyamat egy átlagos mosatás során rendszerint elmarad, de szigetszentmiklósi autókozmetikánk erre is odafigyel!


autómosó szigetszentmiklósPolírozás és waxolás

A külső mosást meg az agyagos tisztítás követően az autóját lepolírozzuk, hogy eltüntessük a felületi karcolásokat és a pókhálós repedéseket. Majd egy réteg viaszt viszünk fel a fényezés védelme érdekében.


Autópolírozás és karceltávolítás

Idővel mindegyiké ilyenné válik, ezzel nincs egyedül. Ezekért a körkörös karcolásokért leginkább az automata mosók tehetők felelőssé, de okozhatja durva anyagú törlőrongy használata is.

Autóüveg fóliázás

Kérésére gépjárműve üvegeit fóliával látjuk el.


Folteltávolítás szőnyegekből és üléskárpitból

Ezzel az eljárással a kisebb foltok eltüntethetők as szőnyegekből és üléskárpitból meghatározott területeiről.


Kátrány- és gyantafoltok eltávolítása

Ezek a látszólag jelentéktelennek tűnő hatások hamar kikezdhetik a jármű fényezését. Idővel ezeket a szennyeződéseket egyre nehezebb eltávolítani és egyre több kárt okoznak, azonban biztonságosan eltávolíthatóak speciális oldószer használatával.


szigetszentmiklós autómosóGumiápolás

A gumik felületén szilikonmentes ápolóanyagot alkalmazunk. Ápolásuk nem csak azt a célt szolgálja, hogy azok újnak tűnjenek, de egyben ellátja védelmüket is. A gumikat a forgalomban meglehetősen nagy igénybevétel éri, és ezen kívül ki vannak téve az UV-sugárzás, a szélsőséges hőmérsékletek, a kátrány és egyéb kemikáliák káros hatásainak is. Amennyiben nem gondoskodik róluk megfelelően, kirepedeznek és elveszítik ellenálló képességüket. Szilikonmentes ápolószerek használata segít helyreállítani a gumik ellenáló képességét, míg a szilikon alapú szerek éppen ellenkezőleg: felgyorsítják azok öregedését. Szilikon alapú szerek alkalmazása a garancia elvesztésével járhat!


Waxolás, külső mosással

A mosást követően egy réteg minőségű waxot viszünk fel (vagy géppel vagy kézzel) a fényezésre és a felesleget kímélő, frottír anyagú kendővel letöröljük. Ezt követően a résekben és a nehezen hozzáférhető helyeken.

  

 Keressen minket!
 Majoros autókozmetika, automosó Szigetszentmiklóson!

 

Kézi autómosó- és autókozmetika - Szigetszentmiklós, Gyári út - Határ út sarok - Telefon: 06 70 292 6929